Voordat het coronavirus roet in het dagelijks leven gooide, werkte jouw team op kantoor en zochten jullie elkaar op om inspiratie op te doen. brainstormen, strategieën bedenken, chatten, plezier hebben.

Het kantoor is nu aan huis en inspiratie? met alle beperkingen van dit moment? is ook lastig.

Je hebt als manager dus enorme uitdaging om  contact met je team en iedereen gemotiveerd te houden.

mail 1008

Vraag een offerte voor jouw teamlunch aan.

Wees in je offerteaanvraag duidelijk over wat je wilt en wat je verwacht.
Voor een nauwkeurige offerte, hebben wij in ieder geval nodig. De tijd en datum van de online meeting, soort lunch of ontbijt eventuele extra toevoegingen. De postcode en huisnummers van de gewenste leveradressen (i.v.m. berekening route en bezorgkosten)

mail 1009

Vrijblijvende offerte

Nadat je van ons een bevestiging mail heb ontvangen, en eventuele ontbrekende gegevens hebt aangeleverd. Ontvang je in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte, met daarin de geschatte kosten en bezorgkosten.

mail 1022

Offerte bevestigen

Pas als je tevreden bent met de uitvoer en de kosten, stuur je deze offerte getekend aan ons terug. Waarna wij jou overeenkomstig de factuur zullen toezenden.

mail 1019

Factuur

Na betaling van je digitale team lunch / ontbijt, zorgt ontbijt Zeeland ervoor dat de lunch of ontbijten voor aanvang van de meeting bij al jouw medewerkers zijn bezorgd.

images

Bezorging voor aanvang Virtuele meeting

Het doel van een teamlunch of ontbijt is dat alle leden op de zelfde tijd met elkaar een maaltijd kunnen nuttigen. Het is daarom heel belangrijk dat iedereen de lunch dan ook voor aanvang van de meeting heeft ontvangen.
Om de producten vers af te leveren werken we met meerdere bezorgers zodat de lunches / ontbijten vanaf 90 minuten voor aanvang bij de leden kunnen worden afgeleverd.
Zo kan iedereen tegelijk van de lunch of het ontbijt genieten!

support 1308

info toeslagen en kosten

Om alle wensen van te kunnen voldoen moet er soms worden afgeweken van ons werkwijze dit brengt soms kosten met zich mee die uiteraard zijn vermeld in de offerte. Enkele veel voorkomende zijn levering buiten bezorggebied (zeeland), Zeeuws-Vlaanderen(Tol tunnel), vakantieparken, locaties zonder adres. Meer hierover...