online team Lunch
organiseren

Een leuke manier om de verbinding met je team, de teamleden onderling en met het bedrijf in stand te houden.

Samen lunchen of ontbijten, bijkletsen en vergaderen

Een van de grootste problemen met teams op afstand is dat werknemers in hun eigen bubbels werken, wat isolerend en eenzaam kan zijn.

Bedrijfs- en organisatiecultuur is misschien wel een van de belangrijkste aspecten van het behouden van betrokkenheid op elke werkplek, en nog meer nu velen van ons wel of niet gekozen externe werkers zijn geworden.

man working at home

Virtuele team lunches of ontbijten

Online Team Lunch
Ontbijt Bestellen

Hoewel thuis werken afstand ook geweldig kan zijn, gaat er niets boven persoonlijk samenkomen met uw collega’s om uw band te versterken.

Temidden van de enorme sociale onthechting en isolatie die covid 19 creëert, helpt Ontbijtservice Zeeland je met een virtueel team evenement voor misschien wel een van de belangrijkste aspecten van een community: gesprek tijdens een gezamenlijke maaltijd.

Mogelijkheden

Bedrijfs- en organisatiecultuur is misschien wel een van de belangrijkste aspecten van het behouden van betrokkenheid op elke werkplek, en nog meer nu velen van ons wel of niet gekozen externe werkers zijn geworden.

Virtueel Ontbijt

v.a € 17,50

Fysiek bij elkaar samen aan tafel schuiven, thuis of uit, het blijft nog even lastig.Gelukkig is er een (virtuele) manier om samen familie of vrienden te ontbijten. Wij brengen de ontbijten rond de zelfde tijd bij al je vrienden, zodat jullie samen  kunnen genieten

Digitale Lunch

v.a. € 17,50

Na lange maanden verlangen veel thuiswerkende collega’s naar de vroegere bedrijfslunch met collega’s. Meer nu velen van ons noodgedwongen externe werkers zijn geworden.Waarom dan niet online samen lunchen? 

Virtueel happy hour

v.a. € 27,00

Vooral nu is het belangrijk om met veel liefde opgebouwde familietradities in stand te houden.

Ze geven structuur en zijn vertroostende momenten om naar uit te kijken in onzekere tijden. En dat kunnen we nu best gebruiken!

Houd uw teams verbonden met een virtueel lunch uur.


Temidden van de enorme sociale onthechting en isolatie die covid 19 creëert, helpt ontbijt zeeland je met een virtueel evenement voor misschien wel een van de belangrijkste aspecten van een community: gesprek tijdens een gezamenlijke maaltijd.

Save time for things that really matter.

Collaboratively administrate empowered markets via plug-and-play networks.

Email Us

consult @ ourco.co
help @ ourc.co

Connect With Us

Call Our Office

New Business: 415 555 5555
Technical: 415 555 6666
Investment: 415 555 7777

Stop By

415 25th Avenue N
Bigtown, MA
17564